Erdhlezeti Festival 2016

May 22, 2016 at 20:00

erdhlezetiVenue: Dit’ e Nat’

Date: 22.05.2016

Time: 15:00

Address: Fazli Grajcevci 5, Prishtina, Kosovo

Tickets:

Presale 3€ at Dit’ e Nat’ 

5€ at the entrance on the day of the festival

Join the event on Facebook: ERDHLEZETI! Festival 2016

ERDHLEZETI! Festival mbahet te Dillën me 22 Maj në rrugë para Dit’ e Nat’ dhe në parkingun përballë! Muzikë, Birrë, Skarë e Dashni për me festu ardhjën e verës e ikjen e dimrit! Biletat dalin në shitje së shpejti (3€ në Dit’ e Nat’ ose 5€ te hyrja në ditën e festivalit).

FULL LINE-UP:

14:00 – 16:00 – Roots Raid (Tirana, AL)

16:00 – 18:00 – Nezafete Shala & Grupi Melodia e Vjetër (Gjakova, RKS)

18:00 – 19:30 – Toni Kitanovski & Cherkezi Orchestra (Skopje, MK)

19:30 – 20:30 – Oborri (Prishtina, RKS)

20:30 – 22:00 – Gipsy Groove (Prishtina, RKS)

ERDHLEZETI! Festival will be held Sunday, May 22nd in front of Dit’ e Nat’ and the parking lot across the street! Music, Beer and BBQ to celebrate the coming of summer – so long to winter! Tickets will be available soon (3€ at Dit’ e Nat’ or 5€ at the entrance on the day of the festival).

For more info about our gigs please visit our Gigs page: Gipsy Groove’s Gigs