Gipsy Groove prepares second album

Posted by admin on October 20, 2014 News | | No comments

Brand new groove will be ready for all the fans by December. Gipsy Groove is finalizing the work on their second album. A lot of new tunes and positive vibe will be prepared for the fans. Stay tuned and save your energy for the great concert.

Gipsy Groove will make you dance to eternity!

Publication and promotion of the new album is supported by “Culture for all”, an EU funded project managed by the EU Office in Kosovo.

GG-CfA-Web-Banner

Gipsy Groove përgatit albumin e dytë

Një ritëm i ri për vallëzim do të jetë gati në dhjetor të këtij viti. Gipsy Groove është në përfundim të albumit të dytë. Plot risi dhe atmosferë do ti ofrohet publikut dhe adhuruesve. Rrini të kyqun e akumuloni energji për koncertin e madh.

Gipsy Groove do t’ju bëjë të vallëzoni deri në pafundësi!

Publikimi dhe promovimi i albumit të ri përkrahet nga “Culture for all”, projekt i financuar nga Bashkimi Evropian i cili menaxhohet nga Zyra e BE-së në Kosovë.

Gipsy Groove priprema drugi album

Novi gruv će biti spreman za sve fanove do decembra ove godine. Gipsy Groove privodi kraju rad na novom albumu. Nove pesme i pozitivne vibracije se spremaju za sve fanove benda. Ostanite uz nas i skupljajte energiju za veliki koncert.

Gipsy Groove će vas naterati na ples bez prestanka!

Izdavanje i promociju novog album podržava “Culture for all”, projekat finansiran od strane Evropske Unije kojim rukovodi Kancelarija EU na Kosovu.